1/6 Super Rock Rey 4WD Brushless Rock Racer RTR + AVC (Baja Designs)

€ 790,00

€ 830,00

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

Losi 1/6 Super Rock Rey 4WD Brushless Rock Racer RTR with AVC Baja Designs

De Losi Super Rock Rey is een bijzondere terreinwagen die de meest extreme omstandigheden moeiteloos verslaat. Of het nu gaat om ondergrond of weersomstandigheden, de Losi Super Rock Rey heeft er geen enkel probleem mee. Tel daar een duizelingwekkende snelheid bij op en ongekende duurzaamheid en je hebt een topmodel in handen. Volledig four wheel drive (4WD) en Ready to Race. Wat wil je nog meer?

Ongekende snelheid en power
De Super Rock Rey van Losi is geïnspireerd op de grote terreinwagens (King of Hammers). Losi heeft veel research gedaan om zoveel mogelijk power in een 1 op 6 schaalmodel te verwerken. En dat is gelukt met de Losi Super Rock Rey. De krachtige motor levert moeiteloos snelheden tot wel 90 kilometer per uur af. En dankzij de AVC stabilisatietechnologie is het maken van sprongen of het scheuren door bochten geen enkel probleem voor deze krachtpatser. Ervaar de power zelf met de Losi Super Rock Rey.

Geschikt voor iedere ondergrond
Niet meer verder kunnen rijden omdat de ondergrond te moeilijk is: verleden tijd met de Losi Super Rock Rey. Van zanderige wegen tot modder en van sneeuw tot rijden door de regen, met deze terreinwagen hoef je nooit meer te stoppen. En het beste van alles: je kunt gewoon op hoge snelheid blijven scheuren. De uitstekende banden bieden de grip die je nodig hebt en de ingebouwde elektronica heeft niet te lijden onder moeilijke omstandigheden.

Verbeterde performance
Losi probeert elk RC-voertuig te verbeteren, zodat jij als gebruiker nog meer kunt genieten. Ook met de Super Rock Rey is dit weer gelukt. Verbeterde grote banden en nieuwe front end geometrie zorgen voor performance die je nog niet eerder hebt meegemaakt. De unieke combinatie zorgt ook voor uitstekende stabiliteit op welke ondergrond dan ook.

Schokken perfect geabsorbeerd
Met een terreinwagen wil je natuurlijk ook spectaculaire sprongen maken. En dan zit je niet te wachten op schade aan je voertuig. Gelukkig zal dat bij de Losi Super Rock Rey ook niet gebeuren, dankzij de coil-over oliegevulde schokdempers. Schokken worden perfect geabsorbeerd, zodat je direct verder kunt rijden. Daarnaast zorgen externe bump stops ervoor dat je zelfs perfect kunt landen op de hardste ondergronden die je je kunt bedenken.

Ongekend vermogen
De elektronica van de Losi Super Rock Rey is ongekend. Een spectaculaire Dynamite Fuze 750 kV ongeborstelde motor en een waterproof 160A Electronic Speed Control (ESC). Deze combinatie is compatibel met 8S LiPo batterijen (apart verkocht). Deze batterijen zijn de modernste op de markt en zorgen voor het ongekende vermogen en snelheden tot wel 90 kilometer per uur. Ga gerust de strijd aan met je vrienden, de kans is groot dat je ze aftroeft met de Losi Super Rock Rey.

Aluminium chassis
Al dat vermogen en de optie om over welke ondergrond dan ook te rijden wordt mede mogelijkheid gemaakt door het aluminium chassis van de Super Rock Rey. Het chassis is gemaakt van 4 mm hard-geanodiseerd aluminium dat zorgt voor de perfecte duurzaamheid. Het chassis is daarnaast geïntegreerd met de cage, die weer is gemaakt van supersterk composiet materiaal. Ook de onderdelen die niet zorgen voor het vermogen, dragen dus bij aan de performance van de Losi Super Rock Rey.

LED light bars
Zowel aan de voor- als aan de achterkant is de Losi Super Rock Rey voorzien van LED light bars. De heldere LED verlichting maakt scheuren in het donker mogelijk. Voortaan kun je dus dag en nacht door blijven racen met je RC-terreinwagen. En omdat het LED verlichting betreft, heeft de verlichting weinig invloed op de prestaties van de batterij.

AVC technologie
Rijden met de Losi Super Rock Rey was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de speciale Active Vehicle Control (AVC). Dit systeem werkt op de achtergrond en zorgt voor honderden stuur- en schakelcorrecties per seconde. Hierdoor kan de motor nog beter presteren en wordt het rijden van de Losi Super Rock Rey nog spectaculairder.

Specificaties
• Chassis: 4 mm, aluminium
• Voltooiingsniveau: Ready-To-Run
• Aandrijving: 4 WD
• Hoogte: 279,4 mm
• Lengte: 685,8 mm
• Motorgrootte: 56 x 87 mm
• Motortype: brushless
• Breedte: 438,1 mm
• Banden: MAXXIS Creepy Crawler LT
• Diameter banden: 177,8 mm
• Gewicht: 9,3 kg
• Wielbreedte: 53,3 mm
• Wieldiameter: 81,3 mm
• Wieltype: Raceline Monster
• Wielbasis: 508 mm

Nodig om te voltooien:
(2) 3S-4S LiPo batterij met EC5-connector
Geschikte LiPo oplader

Wat zit er in de doos?
(1) Super Rock Rey RTR
(1) Spektrum DX2E ACTIVE zender
(1) Spektrum SRS6000 DSMR AVC-ontvanger
(1) Dynamite Fuze 1/6 750Kv borstelloze motor
(1) Dynamite Fuze 160A ESC
(1) Spektrum Metal-geared 1/6 Servo
(1) Producthandleiding