(2019) ARRMA Outcast 4x4 4S BLX 1:10 Brushless Monster Truck RTR

€ 405,00

€ 430,00

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

ARRMA Outcast 4x4 4S BLX Brushless Monster Truck RTR

Bent u op zoek naar brute kracht, een rc auto met een monsterlijk uiterlijk en prestaties waar anderen jaloers op zijn? Maak kennis met de Arrma Outcast 4S BLX. Dit racemonster zorgt voor topsnelheden tot 90 km/h op elke ondergrond en is eenvoudig te besturen met de Spektrum STX2 zender.

Vierwielaandrijving 4WD
Een beetje terreinwagen is uitgerust met vierwielaandrijving. Dat is bij de ARRMA Outcast 4x4 4S niet anders. Stevige assen aan de voorkant, achterkant en in het midden zorgen er tevens voor dat uw wagen niet alle kanten op glijdt. Zo kunt u op hoge snelheid door de bochten en ook in de meest ruige terreinen is afremmen niet nodig.

Waterproof elektronica
De ARRMA Outcast 4x4 4S is gemaakt voor elke ondergrond en ook voor elk weertype. De belangrijkste elektronica, waaronder de BLX120 regelaar (ESC) is voorzien van waterproof behuizing. Regendruppels kunnen niet binnendringen, waardoor u ook bij slecht weer gewoon door kunt blijven scheuren. Hetzelfde geldt voor natte ondergronden, bijvoorbeeld sneeuw of een modderig pad.

Big Bore 16mm schokdempers
Voor de ergste klappen, beschikt de ARRMA Outcast 4x4 4S over uitstekende schokdempers die in hoogte instelbaar zijn. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld in bergachtig terrein gaat rijden. Gaat de weg veel omhoog of omlaag, dan is het verstandig om de schokdempers daarop in te stellen. Dat maakt het rijden een stuk comfortabeler.

Arrma dBoots Backflip banden met velgen
De cruciale onderdelen van de ARRMA Outcast 4x4 4S zijn ideaal voor de meest ruige terreinen in de wereld. Maar dan is het nog wel belangrijk dat de wielen en banden dat ook zijn. De ARRMA Outcast 4x4 4S komt met zwarte nylon wielen, die voorzien zijn van dBoots BACKFLIP banden. Deze banden geven je ongekende grip, zelfs op zanderige of natte ondergronden.

Spektrum STX2 2-kanaals zender en SRX200 ontvanger!
Je bestuurt de ARRMA Outcast 4x4 4S met een Spektrum STX2 2-kanaals zender, speciaal ontworpen voor ARRMA. De zender werkt op 2,4 GHz en is zeer nauwkeurig. Er treedt geen vertraging op in de besturing, dankzij vlekkeloze communicatie tussen de controller en het voertuig zelf.

ARRMA 2400Kv Brushless motor en BLX120 regelaar
De combinatie van de BLX120 regelaar (ESC) en de 2400Kv brushless motor zorgt voor een enorm vermogen van circa 90 km/h. De motor en regelaar werken op 3S/4S lipo batterijen (1x 4S of 2x 2S) met een EC5 stekker. De Arrma BLX120 regelaar zorgt er vervolgens voor dat al het vermogen van de batterij op de juiste manier omgezet wordt naar de motor. De regelaar is voorzien van thermal overload bescherming, zodat de onderdelen niet te warm worden

Specificaties
• Schaal: 1/10
• Maximale snelheid: 90 kilometer per uur
• Te gebruiken op 3S/4S batterijen met EC5 stekker
• Compleet met Spektrum STX2 2-kanaals zender en SRX200 ontvanger
• ARRMA ADS-15M waterproof 15kg metalen tandwiel servo
• Motor en regelaar: ARRMA BLX120 120A regelaar en ARRMA 2400kV brushless motor
• Aandrijving: Vierwielaandrijving
• Lengte: 487 mm
• Wielbasis: 287 mm
• Hoogte: 214 mm
• Aantal differentiëlen : 3
• Gewicht: 3.75 kg (zonder batterij)