ARRMA 1/8 Kraton 6S BLX V5 4WD Speed Monster Truck Spektrum Firma RTR - Rood

€ 630,00
-3%

€ 610,00

Niet op voorraad
Levertijd: 5-7 dag(en)

Beschrijving

ARRMA 1/8 Kraton 6S BLX V5 4WD Speed Monster Truck Spektrum Firma RTR - Rood

De ARRMA Kraton 6S BLX 4WD Speed Monster Truck is een echte krachtpatser, geschikt voor alle terreinen. Met een 1 op 8 schaal, een Spektrum SLT3 3-kanaals radiosysteem, een SLT/DSMR dual protocol receiver, een smart Electronic Speed Control (ESC) en topsnelheden tot bijna 100 kilometer per uur, haal je een wagen in huis waarmee je de show zult stelen. Ga voor de meest ultieme uitdagingen en avonturen met de ARRMA Kraton 6S BLX 4WD Speed Monster Truck, of het nu op asfalt of offroad is.

Volledig Ready-to-Run
Een groot voordeel van deze monster truck is dat hij volledig Ready-to-Run wordt geleverd. Het enige dat je nog hoeft te doen is een opgeladen 4-cell of 6-cell LiPo batterij te plaatsen en je bent klaar voor je eerste rit. Geen ellenlange installatie en gesleutel aan je voertuig, gewoon kant-en-klaar uit de doos klaar om te racen. Gemak dient de mens en dat is zeker het geval bij de ARRMA Kraton 6S BLX 4WD Speed Monster Truck.

Krachtige Monster Truck
De ARRMA Kraton 6S BLX 4WD Speed Monster Truck is een waanzinnig krachtig RC-voertuig, dankzij de combinatie van de motor en de Electronic Speed Control. Aan boord ligt een Firma 2050 kV ongeborstelde motor. Voeg daar de Spektrum Firma 150 A Smart ESC aan toe en je begrijpt waarom snelheden tot 100 kilometer per uur ineens binnen handbereik liggen. Ook de overige elektronica is het nieuwste van het nieuwste, waardoor je ongekende prestaties behaalt met deze monster truck.

Verbeterde digitale servo
Een vaak onderschat, maar zeker belangrijk, onderdeel is de servo. Voor de ARRMA Kraton 6S BLX 4WD Speed Monster Truck heeft ARRMA een nieuwe digitale servo toegepast: de Spektrum S652 Digital Servo. Dit onderdeel is maar liefst 32% sterker en 5% sneller dan zijn voorganger, de ADS-15M servo. Combineer dit met de 4S of 6S LiPo batterijen en je haalt topsnelheden met dit voertuig.

Spektrum SLT3 radiosysteem
Wanneer je met 100 kilometer per uur over het asfalt of offroad scheurt, wil je natuurlijk wel de volledige controle over het voertuig behouden. Daarom is de ARRMA Kraton 6S BLX 4WD Speed Monster Truck voorzien van een Spektrum SLT3 radiosysteem, in combinatie met een Spektrum SR315 dual protocol receiver. Het ergonomische design van de controller zorgt voor urenlang rijplezier, zonder dat je vingers of hand vermoeid raken en dankzij de stabiele verbinding treedt er geen vertraging op als je het voertuig aanstuurt.

Spektrum Dashboard app
Haal alles uit de ARRMA Kraton 6S BLX 4WD Speed Monster Truck met de gratis Spektrum Dashboard app. De aanwezige elektronica in deze monster truck is in staat om real time telemetriegegevens door te geven. Hierdoor zie je live op je smartphone de temperatuur van de ESC, het toerental van de motor, de snelheid en nog veel meer. De app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.

Goede schokdempers
Ga je offroad racen met de ARRMA Kraton 6S BLX 4WD Speed Monster Truck, dan is het belangrijk om goede schokdempers te hebben. Je wilt niet bij de eerste de beste botsing of hobbel last krijgen van verminderde prestaties. Deze monster truck zal daar geen last van hebben, dankzij de zwart-geanodiseerde aluminium schokdempers. De oliegevulde onderdelen zijn af te stellen, afhankelijk van het avontuur dat je aangaat. Ga je steile hellingen op, dan kies je voor een andere configuratie dan wanneer je op het vlakke blijft.

Uitstekende grip
De ARRMA Kraton 6S BLX 4WD Speed Monster Truck wordt standaard geleverd met een uitstekende combinatie van banden en wielen. De Multi-split-spoke wielen zijn voorzien van agressieve multi-surface dBoots Copperhead 2 banden, die een grof profiel hebben. Hierdoor kun je zonder moeite op hoge snelheid accelereren of op topsnelheid door de bochten vliegen, zonder dat je de controle kwijtraakt.

Verbeterd aluminium chassis
Hoge snelheden tot 100 kilometer per uur zijn alleen mogelijk als het chassis de juiste stijfheid heeft. Daarom heeft ARRMA bij deze monster truck gekozen voor een verbeterde chassis van geanodiseerd aluminium. Er is meer ondersteuning in het midden en aan de zijkanten zorgen speciale composiet side pods voor meer stevigheid. De kracht wordt hierdoor beter verdeeld over het voertuig en vermogen wordt omgezet in voorwaartse beweging.

Eenvoudig in onderhoud
Een groot voordeel van de ARRMA Kraton 6S BLX 4WD Speed Monster Truck is dat het voertuig eenvoudig in onderhoud is dankzij het driver-friendly ontwerp. Met een sliding mount kun je binnen no-time bij de motor. Daarnaast heb je voor het onderhoud van andere onderdelen nauwelijks gereedschap nodig, waardoor je binnen no-time een eventueel probleem hebt verholpen en weer terug de weg op kunt.

Specificaties:
Installatietijd: geen
Batterij: niet meegeleverd
Body: afgewerkt in de fabriek
Oplader: niet meegeleverd
Chassis: 3mm 6061-T6 aluminium
Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
Aandrijving: 4WD
Voorkant: 461 mm
Vermogen: elektrisch
Wegligging: 47 mm
Motorgrootte: 4074
Motortype: ongeborsteld
Hoogte: 195 mm
Lengte: 594 mm
Gewicht: 4,85 kg
Breedte: 461 mm
Achterkant: 461 mm
Receiver: meegeleverd
Schaal: 1 op 8
Servo’s: meegeleverd
Schokdempers: aluminium oliegevuld, aanpasbaar
Speed Control: meegeleverd
Banden: dBoots Copperhead 2, multi-terrain
Voertuigtype: monster truck
Waterbestendig: ja
Wielbasis: 377 mm
Wieltype: split-spoke
Wielbreedte: 81,5 mm