ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 V3 3S BLX Brushless Monster Truck RTR - Zwart

€ 360,00
8%

€ 390,00

Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 V3 3S BLX Brushless Monster Truck RTR - Zwart

De ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX is een krachtige monster truck met een ongekend realisme. Deze snelheidsduivel haalt snelheden tot wel 80 kilometer per uur en geen enkele ondergrond is te gek. Dit model werkt met de Spektrum SLT3 radio, heeft een uitstekende Firma motor aan boord, heeft als basis een nog steviger chassis en nog veel meer. Met de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX steel je de show bij je vrienden en kun je werkelijk elk terrein gaan aanvallen.

Geschikt voor extreme omstandigheden
Met een monster truck wil je natuurlijk zo extreem mogelijk gaan. Dat heeft ARRMA goed begrepen met de Big Rock Crew Cab RC-truck. Deze machine is gemaakt voor de extremen. Stevig aluminium, staal en composiet materialen zorgen voor de juiste stevigheid en duurzaamheid. Tel daar het slimme design op van dit voertuig en je hebt een monster truck in handen die ongekende prestaties levert. Probeer het zelf met de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX.

Uitstekende communicatie
Wanneer je op hoge snelheid in de rondte scheurt, wil je natuurlijk de volledige controle over je voertuig. Met de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX ben je hier zeker van dankzij het Spektrum SLT3 radiosysteem. De controller werkt perfect samen met de SLR300 receiver, zodat er geen lagging optreedt bij het aansturen van jouw monster truck. Ideaal is dat de controller een ergonomisch ontwerp heeft, zodat je uren achter elkaar van je voertuig kunt genieten. Is dit je eerste monster truck? Schakel dan met één druk op de knop terug naar een vermogen van 50 of 75% en leer de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX eerst onder controle krijgen.

Brute kracht
Wil je offroad echt het verschil maken, dan heb je brute kracht nodig. De ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX heeft een Spektrum Firma 3200 kV ongeborstelde motor aan boord, in combinatie met een BLX100 Electronic Speed Control (ESC). Deze combinatie zorgt voor optimale prestaties als het gaat om acceleratie en snelheid. De stijfheid van het chassis draagt daarnaast ook nog eens bij aan de meest spectaculaire race-ervaring.

Eenvoudig in onderhoud
Je wilt natuurlijk niets liever dan zoveel mogelijk racen met je ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX. Daarom heeft ARRMA ervoor gezorgd dat het onderhoud van dit model zeer laag is. En mocht je een onderdeel willen repareren of vervangen, dan kun je er makkelijk bij. Voor de duurzaamheid van de monster truck heeft ARRMA de motor voorzien van een verkoelende fan en een extra beschermplaat.

Oliegevulde schokdempers
De ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX is gemaakt voor brute kracht, trucs en offroad prestaties. Goede schokdempers zijn daarbij onmisbaar. Deze monster truck is standaard uitgerust met oliegevulde schokdempers die eenvoudig in onderhoud zijn. De schokdempers zorgen voor perfecte landingen, zonder dat het voertuig beschadigd raakt. Voor extra beschermingen heeft de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX ook voor- en achterbumpers die klappen kunnen opvangen.

Uitstekende grip met Ragnarok banden
Offroad racen betekent dat grip onmisbaar is. De ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX komt met dBoots Ragnarok banden met een grof profiel. Deze zorgen ervoor dat je zelfs op hoge snelheid door de bocht kunt scheuren, zonder dat je de controle over je voertuig kwijtraakt. Of het nu gaat om een droge of natte ondergrond. En wil je stunts uitvoeren? Ook dat kan eenvoudig dankzij de in de fabriek geïnstalleerde wheelie bar. Deze speciale bar helpt bij het maken van wheelies, zelfs wanneer je blijft accelereren.

Specificaties
Batterij: niet meegeleverd
Body: volledig afgewerkt
Oplader: niet meegeleverd
Chassis: molded composiet
Voltooiingsniveau: Ready-To-Run
Aandrijving: 4 WD
Voorkant: 356 mm
Vermogen: elektrisch
Wegligging: 55 mm
Motortype: ongeborsteld
Hoogte: 201 mm
Lengte: 514 mm
Breedte: 356 mm
Gewicht: 2835 gram
Radio: meegeleverd
Receiver: meegeleverd
Schokdempers: oliegevuld
Waterbestendig: ja
Wielbasis: 327 mm