ARRMA Granite 4x4 V3 3S BLX Brushless Monster Truck RTR - Rood

€ 410,00
-12%

€ 360,00

Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Met de Granite 4x4 V3 heeft ARRMA een 1 op 10 schaal monster truck op de markt gebracht met een ongekend stoere uitstraling.

Het model maakt gebruik van het nieuwe 4x4 BLX chassis die sterk uitgevoerd is en geschikt is voor het rijden met een topsnelheid van 80 km/h.

Als je dit model aanschaft dan weet je zeker dat anderen jaloers zijn!


Vierwielaandrijving

Net zoals echte terreinwagens is dit model vierwiel aangedreven. De Arrma Granite 4x4 V3 is uitgerust met sterke telescopische assen aan de voorkant, achterkant en in het midden. Je zult merken dat je een stabiele wegligging hebt en niet alle kanten op glijdt. Dat is wel zo prettig op hoge snelheden of op terreinen waar je normaal niet zoveel grip hebt.


Brushless & Waterproof

De belangrijkste elektronische componenten zijn waterproof uitgevoerd. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met het weer en is rijden door bijvoorbeeld modder geen enkel probleem. De Granite is uitgerust met een BLX 100A regelaar en 3200kv brushless motor. Aangezien het een borstelloze motor betreft hoef je minder onderhoud te verrichten dan bij een borstel (brushed) motor. Er kan nauwelijks vuil binnendringen en er zijn geen koolborstels aanwezig. Een brushless auto zoals deze is daardoor betrouwbaarder en onderhoudsvriendelijker. Als je een 3S 11.1V lipo aansluit dan is de topsnelheid ongeveer 80 km/h.


Makkelijk te onderhouden

De Arrma Granite 4x4 is zo gebouwd dat deze makkelijk te onderhouden is. De motor & transmissie kunnen gedemonteerd worden door slechts één schroefje los te draaien. De regelaar & servo kunnen gedemonteerd worden door slechts 5 schroefjes los te draaien. Deze auto is zo opgebouwd dat zelfs een beginner zonder problemen deze auto kan onderhouden.


Spektrum SLT3 2.4 Ghz radiosysteem

Het Spektrum SLT3 radiosysteem van de Granite 4x4 zorgt voor ongekende controle. Dankzij de 2.4 Ghz technologie werkt alles feilloos. Wat dacht je van een enorme reikwijdte of het rijden met meerdere auto's tegelijk? In het verleden zorgden dit voor problemen maar dat is nu verleden tijd! De controller is makkelijk te bedienen voor de beginner maar ook uitstekend geschikt voor de gevorderde bestuurder. Het is daarnaast mogelijk om de instellingen naar eigen hand te zetten. Pas bijvoorbeeld de gevoeligheid van stuur of gas aan zodat de auto reageert zoals jij wil!


Specificaties

  • Kleur: Rood
  • Lengte: 476mm
  • Wielbasis: 287mm
  • Rijhoogte: 47mm
  • Breedte: 342mm

Benodigdheden

  • 6 tot 8-cellige NiMH accu, 2S LiPo of 3S LiPo accu
  • Geschikte oplader