ARRMA INFRACTION 6S BLX 1/7 brushless street basher 4WD RTR

€ 640,00

€ 710,00

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

ARRMA INFRACTION 6S BLX 1/7 brushless street basher 4WD RTR

De ARRMA Infraction 6S BLX is een unieke combinatie van een RC-truck en een racewagen. Dit voertuig met four wheel drive (4WD) haal gemakkelijk snelheden tot ver over de 100 kilometer per uur. Hiervoor gebruik je een krachtige 2S of 3S LiPo-batterijen. Met deze truck rijd je zonder problemen zowel onroad als offroad. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit monster. Ervaar zelf het brute vermogen van dit voertuig, haal de ARRMA Infraction 6S BLX in huis.

Geschikt voor elke ondergrond
Deze bijzondere RC-truck heeft uitstekende 4 x 4 tractie. Het grote voordeel hiervan is dat je moeiteloos over elk terrein kunt scheuren. Of de ondergrond nu bestaat uit asfalt, gravel, modder of kort gras, de ARRMA Infraction 6S BLX overwint het allemaal. En dankzij de speciale banden die worden meegeleverd, heb je altijd voldoende grip. Zelfs als je de bochten doorgaat op topsnelheid van maar liefst 129 kilometer per uur.

Bepaal zelf de downforce van je voertuig
Hoge snelheden zijn natuurlijk geweldig, maar je wilt wel dat het voertuig stabiel blijft. Daarom is de ARRMA Infraction 6S BLX voorzien van een spoiler aan de achterzijde. Deze spoiler is eenvoudig aan te passen of te verstellen, zodat je zelf in de hand hebt hoeveel downforce je hebt. Dat maakt dit racemonster geschikt voor elke situatie.

Hoge snelheden, sterke materialen
De topsnelheid van 129 kilometer per uur is waanzinnig en wordt mede mogelijk gemaakt door het gebruik van ijzersterke materialen. Zo heeft de ARRMA Infraction 6S BLX een 3 mm dik, 6061-T6 geanodiseerd aluminium chassis. Het chassis is cruciaal voor de juiste stijfheid en stevigheid. Ook andere cruciale onderdelen zijn gemaakt van lichtgewicht, maar ijzersterk materiaal.

Waterproof elektronica
Hoe gaaf is het als je onder alle omstandigheden door kunt blijven scheuren met de ARRMA Infraction 6S BLX? Het is mogelijk dankzij de waterproof behuizing van de elektronica. De receiver box, de Electronic Speed Control (ESC), de motor en de servo’s zijn allemaal beschermd tegen water. Een modderige ondergrond? Een spatje regen? Sneeuw of hagel? Het is geen probleem voor de ARRMA Infraction 6S BLX.

Stevige schokdempers
Wanneer je op hoge snelheid door ruig terrein scheurt met de ARRMA Infraction 6S BLX, krijg je te maken met flink wat klappen. Een steen op de weg kan al behoorlijke impact hebben. Bij deze RC-truck wordt die impact opgevangen door de schokdempers van zwartgeanodiseerd aluminium. De schokdempers zijn zowel vooraan als achteraan aanwezig, waardoor de impact van klappen minimaal is.

Uitstekende combinatie van banden en wielen
Cruciale onderdelen bij het racen op hoge snelheid, zijn de banden en wielen. De ARRMA Infraction 6S BLX is uitgerust met wielen met vijf spaken. De spaken zorgen ervoor dat de wielen voldoende stijf blijven en geschikt zijn voor racen op topsnelheid. De all-road dBoots Hoons banden zorgen daarnaast voor uitstekende grip, op welke ondergrond dan ook. Zowel de wielen als de banden zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Dat betekent in de praktijk vrijwel geen onderhoud.

BLX-combinatie van motor en Electronic Speed Control
Natuurlijk heb je voor de topsnelheden van de ARRMA Infraction 6S BLX 2S en 3S LiPo-batterijen nodig, maar ook de elektronica aan boord draagt bij aan topprestaties. Deze truck komt met een BLX4074 2050 kV ongeborstelde motor. Daarnaast beschikt het voertuig over een BLX185 waterproof Electronic Speed Control (ESC) en een ADS-15M waterproof metal-geared servo. Aan de elektronica zal het niet liggen tijdens het racen.

Spektrum DX2E Active zender
De ARRMA Infraction 6S BLX werkt via het Spektrum DX2E Active radiosysteem. De controller werkt intuïtief en communiceert uitstekend met de Spektrum DSMR SR6000 receiver. Deze receiver is voorzien van Active Vehicle Control (AVC). Deze functionaliteit helpt je op het rechte pad te blijven met je voertuig, als je de controle kwijtraakt of dreigt kwijt te raken. AVC is in- en uit te schakelen. Voor beginnende bestuurders is het een zeer gewenst hulpmiddel, gevorderde racers zullen AVC niet snel nodig hebben.

Prachtig design
De ARRMA Infraction 6S BLX wordt geleverd met een stoer design. De mat bronzen camouflagekleur wordt al in de fabriek op de auto gespoten en geeft het voertuig een schitterende look. Het agressieve karakter van de ARRMA Infraction 6S BLX komt goed naar voren, waardoor je ook qua looks de show steelt bij je vrienden.

Perfecte aerodynamica
Een topsnelheid van 129 kilometer per uur is alleen haalbaar als het voertuig perfect aerodynamisch is. Dat is bij de ARRMA Infraction 6S BLX het geval. De voorzijde is voorzien van een splitter, waardoor je extra downforce krijgt. Dit draagt bij aan de totale controle over de auto. Samen met de spoiler die ook zorgt voor downforce, komt de auto laag bij de grond te liggen. Hierdoor heb je minder last van wind en blijft de auto stabieler tijdens het racen.

Twee grote battery trays
De ARRMA Infraction 6S BLX heeft twee battery trays voor een grote range aan LiPo-batterijen. De topprestaties haal je natuurlijk met 3S LiPo-baterijen, maar ook eerdere versies zijn prima te gebruiken bij de Infraction 6S BLX. De trays zijn goed te bereiken en zonder gereedschap kun je de batterij vervangen.

Roll protection
Wanneer je op hoge snelheid door ruig terrein scheurt, bestaat de kans dat het voertuig op zijn zij terecht komt. Met de ARRMA Infraction 6S BLX is dit bijna onmogelijk. Het voertuig beschikt over speciale roll-bars en rails op het dak. Dreigt de RC-truck op zijn kant terecht te komen, dan draait de auto vanzelf terug dankzij de roll protection.

Ready-to-Run geleverd
De ARRMA Infraction 6S BLX wordt vanuit de fabriek Ready-to-Run geleverd. De belangrijkste onderdelen zijn al geïnstalleerd en de body is al vormgegeven. Het enige dat je nog nodig hebt bij deze RC-truck zijn twee LiPo-batterijen en een oplader. Heb je al LiPo-batterijen van een eerder RC-voertuig? Dan is de kans groot dat je deze batterijen gewoon kunt gebruiken met de ARRMA Infraction 6S BLX. Daarbij is het wel belangrijk om te weten dat de topsnelheid van 129 kilometer per uur alleen gehaald kan worden met 6S LiPo-batterijen.

Specificaties
• Batterijen: 2S of 3S LiPo-batterijen met IC5- of EC5-connectors
• Batterij afmetingen: 180 x 55 x 70 mm
• Oplader: LiPo-compatibel (niet meegeleverd)
• Chassis: 6061-T6 aluminium 3mm
• Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
• Aandrijving: 4 WD
• Hoogte: 200 mm
• Lengte: 695 mm
• Motorgrootte: 4074 2050 kV
• Motortype: non-sensored ongeborsteld
• Radio: Spektrum DX2E Active 2,4 GHz
• Schokdempers: Big Bore (met aluminium body)
• Schaal: 1/7
• Electronic Speed Control: 6S ongeborsteld compatible met IC5-connector
• Diameter banden: 100 mm
• Banden: dBoots Hoons
• Waterbestendig: ja
• Gewicht: 4,8 kg
• Diameter wielen: 83 mm
• Wielen: 5-spaaks
• Wielbreedte: 43 mm
• Wielbasis: 406 mm
• Breedte: 310 mm