ARRMA LIMITLESS 1/7 Roller

€ 460,00
-4%

€ 440,00

Niet op voorraad
Levertijd: 5-7 dag(en)

Beschrijving

ARRMA LIMITLESS 1/7 Roller

Zelf aan te passen
De ARRMA Limitless is een zogenaamde roller. Dat houdt in dat gemiddeld tot gevorderde coureurs de auto naar wens kunnen aanpassen. De vleugels aan de voor- en achterzijde zijn te customizen, zodat je zelf bepaalt hoeveel downforce je hebt. Ga je op hoge snelheid racen, dan wil je natuurlijk dat de auto zo laag mogelijk bij de grond zit, zodat je minder weerstand hebt en meer stabiliteit ervaart. De mogelijkheden zijn eindeloos met de ARRMA Limitless 4WD roller. Jij bepaalt zelf hoe krachtig je het voertuig maakt.

Body al in de fabriek gemaakt
De Limitless 4WD roller van ARRMA wordt al in de fabriek voorzien van decoraties. Je hoeft zelf de body niet meer te schilderen of te beplakken met stickers, alles is al voor jou gedaan. De ARRMA Limitless 4WD roller heeft een agressieve blauw-zwarte look die uitstekend past bij zijn prestaties. En dankzij het grote vermogen van dit voertuig, is de kans groot dat de concurrentie alleen een blauwe flits voorbij zien schieten.

Krachtige materialen gebruikt
Als straatracer is het belangrijk dat de elektronica geweldig werkt. Maar ook de materialen die zijn gebruikt voor cruciale onderdelen als het chassis moeten perfect in orde zijn. Het chassis van de ARRMA Limitless 4WD roller is gemaakt van 3 mm dik geanodiseerd aluminium. Hierdoor ervaar je voldoende stijfheid tijdens het racen. Dit is belangrijk omdat anders de auto instabiel wordt op hoge snelheid.

Dubbele XL battery tray
De ARRMA Limitless 4WD roller beschikt over een dubbele battery tray die ook nog eens extra groot is. Er is ruimte voor twee LiPo-batterijen (2S of 3S) die eenvoudig te vervangen zijn. Hiervoor heb je geen gereedschap nodig, waardoor de offtime van dit voertuig minimaal is. Vervang de batterij en je kunt de race hervatten. Voor optimale prestaties van de ARRMA Limitless 4WD roller gebruik je twee 3S LiPo-batterijen.

Waterproof elektronica
Ben je net lekker aan het racen, begint het te regenen. In veel gevallen is dan de pret voorbij, maar niet met de ARRMA Limitless 4WD roller. De belangrijkste elektronica, waaronder de receiver box, de Electronic Speed Control en de servo, zijn voorzien van een waterbestendige cover. Een spat regen of een natte ondergrond is daardoor geen probleem voor de ARRMA Limitless 4WD roller. Hierdoor kun jij nog langer genieten van jouw racewagen.

Speciale wielen en banden
De ARRMA Limitless 4WD roller beschikt over speciale speed wheels en all-road dBoots Hoons banden. Beide zijn getest op snelheden ver boven de 170 kilometer per uur, waardoor je er zeker van kunt zijn dat jij op hoge snelheid kunt racen met voldoende grip. Zelfs op hoge snelheid door de bochten is geen probleem met de ARRMA Limitless 4WD roller.

Four wheel drive (4WD)
De Limitless roller van ARRMA is een zogenaamde four wheel drive racewagen. Dat betekent in de praktijk een extreme wendbaarheid, ideaal voor op gladde of ruige ondergronden. Je bent extreem wendbaar en kunt hiermee je concurrenten verrassen tijdens het racen.

Gemakkelijke toegang tot de motor
De motor wordt geplaatst in een speciale sliding motor mount. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij de motor kunt, mocht er iets aan mankeren. Je hebt geen technische kennis of ingewikkeld gereedschap nodig om bij de cruciale onderdelen van de ARRMA Limitless 4WD roller te komen. Hierdoor blijft de offtime minimaal.

Uitstekende aerodynamica
De ARRMA Limitless 4WD roller is van zichzelf al een krachtige machine, maar de uitstekende aerodynamica draagt daar nog meer aan bij. Het geïntegreerde zwartgeanodiseerde chassis, diffusers, splitters en vleugels zorgen voor een perfecte geleiding van de wind. Hierdoor ervaar je nauwelijks luchtweerstand en scheert de ARRMA Limitless 4WD roller op hoge snelheid door de wind.

Perfecte stabiliteit op elke snelheid
Wil je de luchtstroom aan de achterzijde van het voertuig aanpassen? Bijvoorbeeld omdat de omstandigheden zijn veranderd of omdat je te weinig downforce hebt? Pas de vleugels eenvoudig aan en zorg voor maximale stabiliteit op elke snelheid. Met wat kleine aanpassingen, verander je de ligging van het voertuig, zodat je onder elke omstandigheid perfect voorbereid bent om te racen. Ook hiervoor geldt dat je geen technische kennis nodig hebt om aanpassingen te doen.

Voorbewerkt in de fabriek
De ARRMA Limitless 4WD roller wordt volledig gedecoreerd geleverd vanuit de fabriek. Je hoeft de behuizing niet meer te beplakken of te beschilderen. Wel moet je nog een aantal onderdelen aanschaffen en installeren om te racen met de Limitless 4WD roller van ARRMA compleet te maken. Je hebt een transmitter en receiver nodig, een servo, de Electronic Speed Control (ESC), een motor, twee LiPo-batterijen (2S of 3S) en een oplader. Voor het installeren van de onderdelen in het voertuig heb je ongeveer 1 tot 3 uur nodig.

Specificaties
• Installatietijd: 1 – 3 uur
• Batterijen: twee 2S of 3S LiPo-batterijen met IC5 of EC5-connectors
• Oplader: niet meegeleverd
• Chassis: 6061-T6 aluminium (3 mm dik)
• Voltooiingsniveau: bijna Ready-to-Run
• Aandrijving: 4 WD
• Hoogte: 165 mm
• Lengte: 730 mm
• Batterij-afmetingen: 139 x 46 x 39 mm
• Motorgrootte: non-sensored ongeborsteld (niet meegeleverd)
• Schaal: 1/7
• Electronic Speed Control: niet meegeleverd
• Diameter banden: 100 mm
• Banden: dBoots Hoons
• Waterbestendig: ja
• Gewicht: 3,9 kg
• Diameter wielen: 83 mm
• Wieltype: Dish
• Wielbreedte: 43 mm
• Wielbasis:406 mm