AXIAL UMG10 4WD Scale Kit

€ 340,00

€ 350,00

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

Axial UMG10 4WD Rock Crawler KIT

Deze stoere radiografisch bestuurbare pick-up truck van Axial heeft prachtige militaire kenmerken. De kit heeft een schaal van 1 op 10 en de vormgeving van de cabine straalt een en al kracht uit. Het slimme ontwerp van deze vrachtwagen maakt rijden op de meest uitdagende terreinen mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld pittige hellingen mee beklimmen. De brede wielbasis (288 mm), de sterke beadlock wielen en de fantastische MT 45 banden zorgen ervoor dat deze wagen zeer wendbaar is en dat maakt de besturing ervan een waar feest. Deze krachtpatser is absoluut perfect voor liefhebbers van offroad RC auto’s!


Krachtige motor met SCX10 transmissie

Met de SCX10 transmissie bootst Axial de werkelijkheid van een krachtige vierwielaandrijving op sublieme wijze na. De versnellingsbak heeft vele mogelijkheden en bestaat uit metalen onderdelen en een complete set kogellagers. Dankzij een efficiënte aandrijflijn levert het ontwerp van Axial verbeterde aandrijfashoeken en dit vermindert de belasting op de bewegende delen. De robuuste AR44 as zorgt voor een optimale overbrenging en een minimale slijtage.


Realistisch ontwerp met vele opties

De kit biedt je vele interessante opties om deze levensechte militaire terreinwagen aan te passen aan jouw specifieke wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op acht verschillende punten ledverlichting aan te brengen, zoals op het rooster aan de voorzijde. Verder kun je onder meer het interieur verfraaien met diverse meegeleverde accessoires, waaronder stickers, een stuurwiel en versnellingspoken. Als ervaren bestuurder kun je bovendien je favoriete elektronica installeren. Dit levert je een waanzinnige terreinwagen op.


Praktische rolkooi met reservewiel en scharnier

Op de laadbak is een kooiconstructie met reservewiel aangebracht. Deze onderdelen zijn aan de cabine vastgeschroefd. Tezamen vormen ze een geheel en dankzij een scharnier aan de achterzijde van het chassis is het mogelijk de cabine en rolkooi los te maken van de onderzijde en op te tillen. Hierdoor krijg je zeer eenvoudig toegang tot de batterij en andere boordcomponenten.


Uitstekende grip dankzij beadlock wielen en MT45 banden

De Axial SCX10 II UMG10 is uitgerust met vijf 1.9 MW19 wielen, waaronder een compleet reservewiel. Het wiel met zes schroeven zorgt voor een stevige bevestiging van en controle over de rubberen 1.9 MT45 banden. Het sterke R35-rubbermateriaal en het symmetrische profiel van de banden geven de vrachtwagen een stabiele koers en stevige grip op de ondergrond. Hiermee zijn ook allerlei steile stenen, rotsen en andere obstakels te beklimmen en dat maakt het rijden met deze wagen ontzettend gaaf.


Oersterk chassis en verstelbare schokdempers

Het chassis van de Axial SCX10 II UMG10 is uitgevoerd in een hoge kwaliteit staal en heeft een lange levensduur. Dwarsbalken in het frame zorgen voor de nodige stijfheid. Bijzondere kenmerken van het chassis zijn de aanpasbare wielbasis en een C-profiel met ruimte voor het verbergen van bedrading. Verder heeft het chassis zeer realistisch ogende schokdemperbevestigingen. Het doordachte ontwerp maakt de montage en het onderhoud eenvoudig. Daarnaast heeft deze wagen van Axial een stel aluminium schokdempers die snel te verstellen zijn. Afhankelijk van het terrein waarop je de modelauto wilt laten rijden, pas je instelling vooraf aan. Dit garandeert gelijkmatige prestaties en soepele rijeigenschappen bij schokken op oneffen terrein.


Kenmerken van de Axial UMG10

- Nieuw realistisch ontwerp met militaire uitstraling - Vele bevestigingspunten voor ledlampen
- Inclusief diverse opties voor aanpassing van het interieur
- Nieuwe kooiconstructie op de achterzijde maakt toegang tot interne onderdelen eenvoudig
- Optionele transmissie met twee snelheden
- SCX10 transmissie, inclusief volledige kogellagers en metalen versnellingsbak
- Chassis gemonteerde servo
- AR44-as uit één stuk
- Stoere 1.9 MW19 beadlock wielen met 1.9 MT45 banden
- Aluminium ophangkoppelingen
- Verstelbare accuhouder
- WB8 HD Wildboar-aandrijfassen met nieuw ontwerp en grotere diameter
- Waterdichte box met ontvanger
- Stevig chassis met C-profielen


Benodigdheden

- Zender + Ontvanger
- Stuurservo
- Motor & regelaar
- Accu & Lader
- Lexaan verf voor de body