DJI Spark Fly More Combo - Lava Red

€ 650,00
-4%

€ 625,00

Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

DJI Spark Fly More Combo - Lava Red


Fly More Combo!

1 x DJI Spark
1 x remote control
2 x propellor set
1 x propellor guards
2 x battery
1 x battery charging hub
1 x shoulder bag


De DJI Spark is dé revolutie in de dronewereld.

Deze minidrone bevat alle bekende DJI-technologieën, maar is veel kleiner dan zijn voorgangers.

Dit betekent gemakkelijker vervoeren, eenvoudiger te besturen en veel wendbaarder in de lucht.

En wie denkt dat door het kleine formaat is bezuinigd op de camera, de gimbal of andere belangrijke onderdelen, heeft het mis!.

De DJI Spark is één van de meest complete drones die DJI ooit heeft gemaakt.

FaceAware

Een unieke functie van de DJI Spark is FaceAware. Het is niet langer nodig om de powerbutton te gebruiken om de drone aan te zetten. Dankzij FaceAware stijgt de Spark direct vanuit uw hand op, zodra de drone uw gezicht herkent.

Eenvoudige camerabesturing

Maak spectaculaire luchtfoto’s met simpele handgebaren. U heeft geen afstandsbediening of mobiele telefoon nodig om de camera aan te sturen, de camera van de DJI Spark reageert simpelweg op de door u ingestelde handgebaren.

Filmen gemakkelijker dan ooit

U hoeft geen professionele cameraman te zijn om prachtige luchtvideo’s te schieten met de DJI Spark. De minidrone is uitgerust met diverse vliegmodi en intuïtieve besturing. Hierdoor is het maken van een professionele video gemakkelijker dan ooit.

DJI GO 4 app

Haal echt alles uit uw drone met de DJI Go 4 app. In deze app vindt u volop mogelijkheden voor het editen van uw video’s en foto’s. Denk aan het inkorten van video’s of het plaatsen van filters over uw luchtbeelden. Direct uw beeldmateriaal delen met de rest van de wereld? Geen probleem, zet de beelden meteen op uw social media kanalen.

QuickShot

Deze drone is niet alleen ontzettend compact, hij is ook nog eens zeer gemakkelijk in de bediening. Een voorbeeld daarvan is de QuickShot functionaliteit. Kies uit vier mogelijkheden voor video’s: Rocket, Dronie, Circle of Helix. Met de Rocket optie stijgt de drone op terwijl de camera naar beneden blijft gericht. Kiest u voor Dronie, dan blijft de camera gefixeerd op het door u gekozen object. De Circle optie laat de drone rond het door u gekozen object cirkelen en met de Helix mogelijkheid vliegt de drone snel omhoog, terwijl er in spiraalrichting gefilmd wordt.

Gemakkelijke besturing voor het vliegen

De DJI Spark is een uitstekende drone om te beginnen, maar ook voor gevorderde piloten heeft deze drone genoeg te bieden. In ieder geval is de besturing intuïtief en eenvoudig te leren. U kunt het zo ingewikkeld maken als u zelf wilt. De DJI Spark is voorzien van een aantal handige vliegmodi. Eén daarvan is TapFly. Kies een richting op het scherm van uw smartphone (binnen de DJI GO 4 app) en de drone zal automatisch in die richting vliegen. Liever een bepaald punt aanwijzen op het scherm? Geen probleem. De Spark van DJI zal naar het door u gekozen punt vliegen, terwijl de hoogte waarop de drone vliegt intact blijft.

ActiveTrack

Wilt u een spectaculaire actievideo maken? Kies dan voor de ActiveTrack functionaliteit van de DJI Spark. Met Trace wordt het object automatisch gevolgd van voren of van achteren. Ook kunt u om het object heen cirkelen. Kiest u voor Profile, dan krijgt u nog dynamischere beelden van uw object omdat de drone ook aan de zijkanten het object zal volgen.

Gemakkelijk selfies maken

Hoe gaaf is het wanneer u selfies kunt maken met uw drone? Heel gaaf? Het kan met de DJI Spark! Gooi simpelweg uw armen de lucht in, zwaai met uw handen of maak een specifiek handgebaar en de drone maakt een foto. U kiest zelf op welk gebaar deze minidrone reageert.

Stabiele beelden

De beelden van de DJI Spark zijn stabieler dan ooit. Dit is te danken aan de 2-assige mechanische gimbal van de minidrone in combinatie met de UltraSmooth technologie. Zowel foto’s als video’s zullen minder bewogen zijn, zonder dat er details op de beelden verloren gaan.

Uitstekende camera

De camera van de DJI Spark is uitstekend. De camera is voorzien van een f/2.6 breedhoeklens en een 1/2.3” sensor voor spectaculaire beelden van uitstekende kwaliteit. De camera neemt op in Full HD resolutie (1080p) en foto’s worden gemaakt met 12 Megapixels. Kleuren worden perfect opgenomen en u zult versteld staan van de mate van details.

Hoge snelheid

De DJI Spark mag dan compact zijn, dit zegt niets over de snelheid van de minidrone. Op volle snelheid haalt de Spark ongeveer 50 kilometer per uur, zelfs wanneer het hard waait. Hiervoor schakelt u wel de Sport Mode in. De hoge snelheid is mogelijk dankzij het aerodynamische design en het gebruik van lichte materialen. Desondanks zijn de materialen bestand tegen sterke wind en uiteenlopende weersomstandigheden. Zo kunt u zelfs bij slecht weer op hoge snelheid blijven vliegen.

Vlieg verder

Snel vliegen is natuurlijk leuk, maar het is ook fijn als u op grote afstand beelden kunt blijven streamen. Met de DJI Spark kunt u tot op een afstand van 2 kilometer beelden streamen in HD-kwaliteit dankzij innovatieve WiFi technologie. (met optionele remote controller, zie Fly More Combo)

Vlieg langer

Snelheid en afstand zijn belangrijk bij een drone, maar dat is zeker ook de vliegtijd. De DJI Spark vliegt op een volledig opgeladen batterij ongeveer 16 minuten. Zo kunt u langer blijven vliegen dan bij de gemiddelde drone. Ideaal voor uw evenement of bedrijfsvideo.

Return to Home

Heeft u een flinke tijd gevlogen, maar wilt u eigenlijk het liefst de drone zo snel mogelijk terug naar het opstijgpunt laten vliegen? Dat kan met één druk op de knop. Gebruik de Return to Home (RTH) knop en de drone zal automatisch terugkeren. Dit zal de drone ook doen wanneer de batterij bijna leeg is of wanneer de verbinding tussen uw drone en de controller niet stabiel is. Handig is ook dat de drone automatisch obstakels ontwijkt, zodat u daar zelf geen rekening mee hoeft te houden.

DJI GEO systeem

Een unieke functie van de DJI Spark is het DJI GEO systeem. Dit systeem meldt automatisch wanneer u in de buurt bent van beveiligde objecten of gebouwen, zoals vliegvelden of stadions. Zo kunt u verantwoord en veilig vliegen met de DJI Spark.

Specificaties

• Opstijgsnelheid: 3 meter per seconde (Sport Mode)
• Daalsnelheid: 3 meter per seconde (Auto Landing Mode)
• Maximale snelheid: 50 kilometer per uur (Sport Mode)
• Maximale hoogte: 4000 meter boven zeeniveau
• Vliegtijd: +/-16 minuten
• Bereik: 100 meter (Smartphone)
• Bereik: 2000 meter (Remote Controller, Fly More Combo)
• Satelliet: GPS / GLONASS
• Gewicht: 300 gram
• Afmetingen: 143 x 143 x 55 mm
• Diagonale afmeting: 170 mm
• Obstakelherkenning: 0,2 tot 5 meter
• Camerasensor: 1/2.3” CMOS, 12 Megapixels
• Lens: f/2.6
• Fotoresolutie: 3968 x 2976
• Fotomodi: Single Shot, Burst, Auto Exposure Bracketing
• Videoresolutie: 1920 x 1080 met 30 frames per seconde (Full HD)
• Fotoformaat: JPEG
• Videoformaat: MP4
• Batterij: 1480 mAh
• Batterijtype: LiPO 3S
• Afstandsbediening frequentie: 2,4 GHz en 5,8 GHz