Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800KV (Crawler) motor en regelaar in 1

Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800KV (Crawler) motor en regelaar in 1

€ 190,00
-11%

€ 170,00

Levertijd: 5-7 dag(en)

Beschrijving

Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800KV (Crawler) motor en regelaar in 1

Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800 kV Crawler is een motor en Electronic Speed Control (ESC) in één. Dit element levert een vermogen van 1800 kV 550 en is dankzij het geïntegreerde ontwerp compact en lichtgewicht. Met slechts 201 gram heeft de Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800 kV Crawler weinig tot geen invloed op de prestaties van jouw voertuig. Dit maakt het onderdeel ideaal voor iedere rock crawler of ander RC-voertuig, waarbij de ruimte beperkt is.

Geschikt voor iedere toepassing
Door het speciale fusion systeem van de Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800 kV Crawler is het onderdeel geschikt voor iedere toepassing. Of je nu veel omhoog rijdt, omlaag racet of onder zware omstandigheden wilt scheuren, het kan allemaal. Onder iedere omstandigheid blijft het toerental van de motor op peil, waardoor je veilig en verantwoord kunt blijven racen.

Stil en slim
De Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800 kV Crawler is in staat om zich moeiteloos aan te passen aan de situatie. Zelfs op zeer lage snelheid levert het onderdeel uitstekende prestaties. En een groot voordeel: de Quicrun is zeer stil. Ook op lage snelheid. Hierdoor heb je niet langer last van het brommende geluid van een motor. Hiermee is de Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800 kV Crawler verreweg de beste keus voor elke RC rock crawler.

IP67 waterproof en bestand tegen stof
Een beetje motor en ESC is tegenwoordig bestand tegen water en stof. Voor de Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800 kV Crawler is dit niet anders. Het onderdeel is IP67-gecertificeerd. IP67 staat voor waterproof en bestand tegen stof. Het grote voordeel hiervan is dat je onder vrijwel elke omstandigheid en op iedere ondergrond kunt rijden. Of we het nu hebben over zand, asfalt, regen of sneeuw, met de Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800 kV Crawler kun je gewoon door blijven rijden.

Verbeterde running time
Het liefst zou je de hele dag blijven racen met je RC-voertuig. Maar niet elke motor is hiertoe in staat. Met de Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800 kV Crawler zorg je voor een flink verbeterde running time. Dankzij de efficiënte werking en goede afvoer van motorwarmte, kun je langer blijven rijden, zonder dat cruciale onderdelen problemen geven.

Volop mogelijkheden
Met de Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800 kV Crawler heb je volop mogelijkheden als het gaat om versnellingen, remkracht en andere eigenschappen van de motor en de Electronic Speed Control (ESC). Jij bepaalt de configuratie. Door de vele mogelijkheden van de Quicrun is het onderdeel geschikt voor vrijwel iedere toepassing.

Geschikt voor lange tijd
Bij veel motoren en ESC’s is de on/off switch gevoelig voor stof, zand of andere materialen die de werking ervan kunnen belemmeren. Bij de Hobbywing Quicrun Combo Fusion 1800 kV Crawler is dit niet het geval dankzij de efficiënte afwerking. Invloeden van buitenaf hebben geen gevolgen voor de prestaties van het onderdeel. Het voordeel hiervan is dat jij je volledig kunt focussen op het besturen van je RC-voertuig.