Spektrum Smart S1200 DC Charger, 1x200W (SPMXC1000)

€ 65,00

Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

De toekomst van LiPo-oplaadtechnologie is begonnen.
Met de Spektrum Smart-technologie kunt u uw hobby comfortabeler en veiliger beoefenen. U krijgt volledige controle over uw Laadtechniek en hebt een veiliger en beter geïnformeerde overzicht van uw apparatuur - dat om uw hobby elke dag te vergemakkelijken. Uw laadtechnologie wordt "slimmer".

Voor alle modelbouwers die op zoek zijn naar een betere manier om de batterijen op te laden, Spectrum Smart Charger en Smart LiPo accu's brengen een intuïtieve opladen ervaring, wat leidt tot een eenvoudige, aangesloten en veiliger opladen ervaring. Met het bereik van intelligente heffingen technologie de vervelende instelling de lader elimineert tijdens het opladen van uw LiPo batterijen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een geïntegreerde microchip elke Smart Lipo, die communiceert met de slimme lader om de beste opladen instellingen automatisch te bepalen. Voer het in en druk op Start. Terwijl alle modelers kunnen genieten van deze vereenvoudiging kan geavanceerde modelers individuele gegevens gebruiken, zoals het aantal cycli, beschadiging parameters zoals overbelading en ontlading, accutemperatuur C waarde en veel meer - allemaal opgeslagen in elke lipo .. Bovendien zorgt automatisch opslaan spanning voor een betere en langere levensduur van uw LiPos.


Productoverzicht

De Spektrum™ S1200 Smart Charger is de eerste slimme oplader met Spektrum Smart oplaadtechnologie. Deze kleine 200W-lader is klein en draagbaar en heeft de nieuwe Spectrum IC3 ™ -connector, die zorgt voor een solide verbinding, en de individuele parameters van de LiPo leest en deze doorgeeft aan een helder LCD-kleurendisplay om duidelijk te identificeren hoeveel laadcycli van u zijn Smart LiPo zit al achter en nog veel meer.


Smart Charging Technology
Wanneer verbonden met een Spektrum Smart Battery, worden unieke parameters en de gezondheid van uw LiPo-batterij geüpload via de Smart Memory-microchip die in de batterij is geïntegreerd. Via de lader kunt u voorkeursinstellingen, zoals oplaadsnelheden en zelfontladingopties, instellen en opnemen, zodat u alles wat u hoeft te doen om het pakket op te laden, op de "Start" -knop drukt. Slimme technologie zorgt voor de rest. Elke Smart LiPo-lader is in de fabriek geassembleerd met de volgende generatie IC3 ™ -uitgangsconnector die gebruikmaakt van een pin voor gegevensoverdracht om opgeslagen batterij-informatie direct op het LCD-scherm weer te geven.


Eenvoudig
Vooraf ingestelde laad-, ontlaad- en opslagparameters worden automatisch doorgestuurd vanaf uw Spektrum Smart Battery, waardoor het laden eenvoudig wordt door op de "Start" -knop te drukken. De laadsnelheid van individuele batterijen kan door de gebruiker worden aangepast, zodat u optimaal kunt profiteren van packs met snellere laadkwaliteiten. De geïntegreerde microchip op elke batterij onthoudt de laatste oplaadsnelheid die u hebt ingesteld, dus de volgende keer dat u hem aansluit, worden deze instellingen automatisch ingevuld, dus alles wat u hoeft te doen, is op "start" drukken. Een andere functie die de slimme microchip mogelijk maakt, is enkel -koppeling balanslading. Wanneer u uw IC3- of IC5-batterij aansluit, wordt de individuele celspanning automatisch doorgegeven aan de Smart-lader en kunt u de lading balanceren zonder gedoe met standaard balansconnectoren.


Nieuwe IC3- en IC5-connectoren
De innovatieve Smart-verbinding wordt mogelijk gemaakt door een geïnstalleerde microchip op elke batterij, die de unieke informatie via een datakabel naar de nieuwe IC3- en IC5-connectoren voert. De connectoren van de IC-serie zijn vanaf de grond ontworpen voor een meer solide verbinding, hogere hittebestendigheid en moeiteloze installatie. Geveerde kogels zorgen voor een solide verbinding die eenvoudig is aan te sluiten en los te koppelen, terwijl de handige soldeerblokken zorgen voor eenvoudige installatie op uw apparaat.


Terugwaartse compatibiliteit
Voor degenen die de populaire EC3- en EC5-connectoren gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken. De IC-connectorserie is volledig achterwaarts compatibel met bestaande connectors, zodat u uw Smart Charger kunt gebruiken met oudere batterijen, maar alleen wanneer verbonden met een Spektrum Smart Battery zijn alle voordelen van Smart-technologie duidelijk.


Led scherm
2,4-inch kleurenscherm met hoge zichtbaarheid geeft al uw vitale informatie helder weer, zelfs bij fel zonlicht.


Hoog vermogen
Dankzij 200 W gedeeld vermogen kunt u snel grote en hoge celaantallen laden met gemak. De lader past automatisch het vermogen tussen beide kanalen aan voor elke oplaadtaak. Als u slechts op één kanaal oplaadt, kunt u de volledige 200W-uitgang gebruiken om batterijen nog sneller op te laden.


Touch Wheel-interface
Dankzij een schone en intuïtieve touch-wielinterface kunt u gemakkelijk door alle instellingen op uw Smart Charger navigeren. Dit strakke en eenvoudige ontwerp behoudt een slank profiel dat perfect is om in uw veldtas te gooien.


Efficiënt Cooling System
Interne koelventilat houdt de oplader op een veilige en efficiënte bedrijfstemperatuur, perfect voor het snel opladen van grotere batterijen.


Ingebouwde bescherming
In combinatie met Spektrum Smart Batteries, herkent de oplader automatisch de batterijchemie, celvoltage en capaciteit om ervoor te zorgen dat u altijd oplaadt met de juiste instellingen, waardoor het potentieel voor onjuist opladen teniet wordt gedaan.


Specificaties

Ampere Meter: Yes - on main LCD display

Battery Type: 1-6S LiFe, LiIon, LiPo; 1-15C NiCd, NiMH; 2-12V Pb

Cooling Method: Cooling Fan

Discharge: No/Yes

Display: Backlit

Height: 1.3 in (34 mm)

Input Connector: DC

Input Voltage: DC 7-32V

Integrated Balancing: Yes - Internal Balancer & External Adapter

Length: 3.1 in (80 mm)

Maximum Charge Rate :0.1 - 8.0 amps

Model Memory: Spektrum Smart Technology

Output Connector: IC3

Selectable Charge Rate: Yes - Incremental (0.1A Increments)

Voltage Meter: Yes - on main LCD display

Weight: 4.2 oz (119 g)

Width: 3.1 in (80 mm)