Team Corally PYTHON XP 6S 1/8 SWB brushless buggy 4WD RTR (Kortingscode Corally)

€ 530,00

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 5-7 dag(en)

Beschrijving

LET OP!!!!


Gebruik de naam Corally als kortingscode en ontvang €20 korting!! op uw PythonTeam Corally PYTHON XP 6S 1/8 SWB brushless buggy 4WD RTR

Check nu de nieuwste krachtpatsers van Team Corally. De Team Corally Python XP 6S heeft alles wat je zoekt in een radiografisch bestuurbare auto. Dit ware racemonster stopt pas bij 110 km/h op een 6S lipo accu en levert geweldige prestaties op welke snelheid dan ook. Wil je het iets rustiger aan doen dan kan dat natuurlijk ook, kies dan voor een 4S lipo accu en de auto gaat zo'n 80 km/h!

Alleen de beste materialen van Team Corally
Deze enorme prestaties kunnen alleen tot stand komen, wanneer de materialen stevig genoeg zijn. Dat zit bij de Team Corally PYTHON XP 6S natuurlijk helemaal goed. Het aluminium CNC gefreesde chassis heeft een dikte van 3 mm en de shocktowers maar liefst een dikte van 5mm. Zo kunnen enorme klappen worden opgevangen. De flexibele body die geheel gespoten is zorgt ervoor dat de elektronica perfect beschermd is.

Zand, modder, gras, water of sneeuw?
De volledige elektronica van de Team Corally PYTHON XP 6S is waterproof. De auto is hierdoor in de meest uiteenlopende weersomstandigheden te gebruiken. De gedetailleerde body is bestand tegen regen en biedt bescherming voor de onderliggende elektronica. Hierdoor is de auto tevens zeer makkelijk schoon te houden.

Geheel instelbare aluminium schokdempers
Het maakt niet uit of je nu onroad of offroad rijdt met de Team Corally PYTHON XP 6S. Team Corally heeft de PYTHON XP 6S voorzien van instelbare aluminium 16mm dikke schokdempers. Deze 1/8 dempers zijn speciaal ontworpen voor de meest ruige terreinen. Doordat de klappen worden opgevangen, is het mogelijk om offroad met gigantische snelheden te kunnen rijden zonder dat de auto alle kanten op schiet.

Zowel 4S als 6S lipo batterijen plaatsen
De batterijen voor de Team Corally PYTHON XP 6S plaats je eenvoudig in het speciaal ontworpen batterij compartiment. Deze houder houdt de batterij stevig vast, maar maakt het desondanks eenvoudig om de batterij te verwisselen. Het batterij compartiment biedt ruimte aan meerdere lipo batterijen, die eenvoudig naast elkaar of op elkaar geplaatst kunnen worden.

Ontworpen in België
De Team Corally PYTHON XP is ontworpen in België, het merk staat al ruim 20 jaar aan de top en doet niet onder voor merken als Arrma en Traxxas. Met de Team Corally PYTHON XP steel je gegarandeerd de show. Niet alleen qua prestaties, maar ook qua looks. Het ontwerp van de Team Corally PYTHON XP 6S biedt nog meer voordelen. De auto is namelijk speciaal aerodynamisch ontworpen hierdoor is de auto op snelheden van 100km/h nog steeds goed te besturen door de speciale vleugel achterop.

TC Torox 185 regelaar en TC Kuron 2050kv motor
Alleen de beste motor en regelaar zijn geplaats in de nieuwe Team Corally PYTHON XP 6S. Team Corally is de samenwerking aangegaan met Hobbywing. Zo is er een speciale set samengesteld onder de kwaliteitseisen van Hobbywing speciaal voor de Team Corally 1/8 auto's. Met een vermogen van maar liefst 185 ampère is de TC TOROX 185 de krachtigste in zijn soort. Gecombineerd met de TC KURON 825 2050KV 4-polige brushless motor geeft dit een gigantisch vermogen op 6S lipo batterijen. Het model is verder uitgevoerd met een digitale 20kg metalen tandwielen stuurservo.

Team Corally S2R zender met storingsvrij 2.4GHz systeem
Je bestuurt de Team Corally PYTHON XP 6S met een 2-kanaals zender, speciaal ontworpen door Team Corally. De zender werkt op 2.4GHz en is zeer nauwkeurig. Er treedt geen vertraging op in de besturing, dankzij vlekkeloze communicatie tussen de zender en ontvanger.

Specificaties
• Schaal: 1/8
• Maximale snelheid: 110 kilometer per uur
• Aandrijving: Vierwielaandrijving
• Te gebruiken op 4S of 6S batterijen met XT-90 stekker
• Compleet met S2R zender met storingsvrije 2,4 GHz-technologie
• Regelaar: TC TOROX 185 (Hobbywing)
• Motor: TC KURON 825 2050KV 4-polige (Hobbywing)
• Digitale stuurservo 20Kg met metalen tandwielen
• Supersterke en duurzame HiCC8 composietonderdelen
• CNC gefreesd chassis van 3mm dik
• Aluminium 16mm dikke schokdempers geheel instelbaar
• Uitgevoerd met stalen aandrijfassen (voor/midden/achter)
• Polycarbonaat bedrukte carrosserie