(V3 2019) Arrma Senton 6S BLX 1:8 brushless electro Short Course 4wd (RTR)

530,00 €

550,00 €

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

ARRMA Senton 6S BLX 1:8 brushless electro short course truck 4WD - Model 2018/2019

Ben je op zoek naar een fantastisch racemonster met brute kracht? Dan is de ARRMA Senton 6S BLX jouw nieuwe RC-voertuig. Dit model heeft een schaal van 1 op 10 en is voorzien van een zeer gedetailleerde body. De ongeborstelde vermogensbron levert brute power en alle elektronica is volledig waterproof. Hierdoor kun je onder elke weersomstandigheid blijven genieten van de Senton 6S BLX.

Geschikt voor alle ondergronden
Dit racemonster van ARRMA is geschikt voor alle ondergronden. Of je nu op zand, modder, steen of een andere ondergrond rijdt, je hebt fantastische grip. Ook regen of vochtige omstandigheden zijn geen probleem, doordat de elektronica van dit voertuig volledig waterdicht is. Uniek is dat ook gras, strand of gravel voortaan niet langer een probleem hoeven te zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken, of de ARRMA Senton 6S BLX gaat er overheen.

Maak indruk met het uiterlijk
Natuurlijk zijn vooral de prestaties van de ARRMA Senton 6S BLX belangrijk, maar met dit RC-voertuig steel je ook qua uiterlijk de show. ARRMA heeft veel aandacht besteed aan de body. Zo sta je voor de start van elke race al met 1-0 voor.

Ongekende snelheid
Dankzij de ongeborstelde motor van de ARRMA Senton 6S BLX haal je topsnelheden tot wel 96 kilometer per uur. Het ongekende vermogen zorgt voor brute kracht en geeft ook een prachtig geluid tijdens het racen.

Stevige materialen
Topsnelheden, verschillende ondergronden, dan moet het materiaal wel stevig zijn. Gelukkig is dat ook zo bij de Senton 6S BLX van ARRMA. Zo is het chassis uitgevoerd met 3 mm dik aluminium. Voor de differentials en suspension componenten is metaal gebruikt, zodat elke klap goed opgevangen kan worden.

Battery mount
Je kunt eenvoudig zelf het vermogen van de ARRMA Senton 6S BLX bepalen. De battery mount biedt ruimte aan verschillende battery packs. Vanzelfsprekend rij je sneller met dit voertuig, als je meerdere packs plaatst. Het speciale ontwerp van de mount zorgt voor een stevige bevestiging. Zodanig, dat de batterijen uitstekend blijven zitten, maar ook weer eenvoudig zijn te verwijderen wanneer je de batterijen moet opladen. Een speciale balance plug zorgt er daarnaast voor dat de battery packs niet in de buurt kunnen komen van roterende onderdelen.

Duurzaamheid en performance
Alle onderdelen van de ARRMA Senton 6S BLX zijn ontworpen met het idee dat ze prestaties moeten leveren en lang moeten meegaan. Daarom is er uitsluitend gebruik gemaakt van duurzaam materiaal. Desondanks wordt er niet ingeboet op de prestaties en dat maakt dit voertuig uniek in de wereld.

Uitstekende schokdempers
Racen op elke ondergrond betekent niet alleen stijve materialen, maar ook schokdempers die klappen moeten kunnen opvangen. De schokdempers van de ARRMA Senton 6S BLX zijn eenvoudig aan te passen aan de situatie. Regen, sneeuw, modder of rotsen, elke ondergrond wordt eenvoudig getrotseerd door de ARRMA Senton 6S BLX.

Shock caps
Om de schokdempers te beschermen tegen invloeden van buitenaf, is de ARRMA Senton 6S BLX afgewerkt met shock caps. Ook zorgen deze caps ervoor dat de body niet in contact kan komen met andere onderdelen, wat zou kunnen leiden tot schade. Zo kun je nog langer genieten van dit RC-voertuig.

4S of 6S LiPo batterijen
De ARRMA Senton 6S BLX levert ongekend vermogen, mits je de juiste batterijen gebruikt voor je racewagen. Gebruik uitsluitend 4S of 6S LiPo batterijen voor de best mogelijke prestaties. Deze batterijen zorgen daarnaast voor ongekende performance en uitstekende handling. Eenvoudig te plaatsen in de battery mount.

Nieuw radio box design
De radio box is een van de belangrijkste onderdelen van elk RC-voertuig. Immers, de radio box ontvangt het signaal vanuit de afstandsbediening. De ARRMA Senton 6S BLX is voorzien van een compleet nieuw radio box design. De bekabeling van de ESC (Electronic Speed Control) en de servo komen nu aan de zijkant van de box binnen, waardoor de kabels nog beter op hun plaats blijven. Zo geniet je altijd van de best mogelijke prestaties. Daarnaast is de radio box uitgebreid qua ruimte. Hierdoor is het ook mogelijk om nieuwe receivers te plaatsen.

Goede combinatie wielen en banden
Voor extra grip is de ARRMA Senton 6S BLX uitgerust met duurzame, sterke zwarte wielen met meerdere spaken. De wielen zijn voorzien van dBoots banden met extra profiel. Tevens zijn ze afgewerkt met rood geanodiseerd aluminium. Een gebrek aan grip is hierdoor verleden tijd.

Verbeterde versnellingsbox
De ARRMA Senton 6S BLX heeft een verbeterde versnellingsbox. Cruciale onderdelen zijn versterkt, waardoor je nog meer stevigheid en duurzaamheid ervaart. Ideaal voor een langere levensduur van je RC-voertuig.

Volledig waterproof elektronica
De elektronica van de ARRMA Senton 6S BLX is volledig waterproof. Zowel de motor, de Electronic Speed Control (ESC) als de servo zijn voorzien van waterproof behuizing. Voortaan kun je gewoon door blijven racen bij natte weersomstandigheden. Denk daarbij aan regen of hagel, maar ook aan sneeuw of gewoon vochtige ondergronden.

Gold bullet connectors
Een bijzonder onderdeel van de Senton 6S BLX zijn de gold bullet connectors. Deze connectoren zorgen ervoor dat je de bekabeling van het voertuig eenvoudig kunt verwijderen en weer terug kunt plaatsen. Handig voor als je dit ARRMA-model wilt schoonmaken.

Krachtig radiosysteem
Het besturen van de ARRMA Senton 6S BLX doe je met de intuïtieve controller die wordt meegeleverd. Het TTX300 radiosysteem zorgt voor snelle en consistente besturing van jouw racewagen. Dankzij de 2,4 GHz technologie verloopt de communicatie tussen de afstandsbediening en de wagen uitstekend.

Ready to run
Wanneer je de Senton 6S BLX van ARRMA wil je het liefst meteen gaan racen. Gelukkig kan dat ook. De racewagen wordt namelijk volledig ready to run geleverd. Alle elektronica is al geïnstalleerd. Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is het plaatsen van de batterijen, een oplader te gebruiken en racen maar. Het is overigens goed om te weten dat je de prestaties van de ARRMA Senton 6S BLX nog verder kunt verbeteren. Kijk hiervoor op de site van ARRMA.

Specificaties
• Schaal: 1/10
• Maximale snelheid: 105 kilometer per uur
• Vermogensbron: ongeborsteld
• Aandrijving: 4 WD
• Ondergrond: offroad
• Lengte: 550 mm
• Wielbasis: 328 mm
• Breedte voorkant: 295 mm
• Breedte achterkant: 294 mm
• Hoogte: 195 mm
• Aantal differentials: 3
• Gewicht: 3.8 kg (zonder batterij)
• Afmetingen batterij: 158 x 51 x 46 mm
• Standaard garantie: 2 jaar


Nog nodig?

2x 2s of 3s lipo / 1x 4s of 1x 6s lipo

Lipo lader